Yoga

Yoga

Yoga is voor iedereen. Kom gerust eens kennismaken met yoga en kies de stijl die bij jou past.

Hatha Yoga

Het oorspronkelijke doel van Hatha Yoga is om volledig comfortabel te zijn in een yoga houding, zonder mentale of lichamelijke spanning. Bij regelmatige beoefening en herhaling past het lichaam en de geest zich aan de houdingen aan en accepteren ze de spanning. Enkel op deze manier hebben asanas hun maximale effect in lichaam en geest. Asanas is de beoefening van yoga poses. Het betekent stabiele, comfortabele houding.

Meer informatie >>

Mindful Yoga
Dit is een milde vorm van Hatha yoga waarbij vanuit opmerkzaamheid (mindfulness) van de grenzen in jouw lichaam en geest gewerkt wordt. We werken vanuit mogelijkheden en niet vanuit onmogelijkheden. Hoe we omgaan met het lichaam en onszelf wordt zichtbaar. Mindful Yoga is voor jong en oud en zeer geschikt voor een ieder die nog geen ervaring met yoga heeft alsook voor mensen die wel ervaring met yoga hebben.

Meer informatie >>

Yin Yoga
Bij Yin yoga draait het vooral om het verjongen van het fysieke en mentale lichaam door een bepaalde reeks yoga houdingen gedurende 3 tot 5 minuten aan te houden.
De focus tijdens Yin Yoga is meditatief en naar binnen gericht. Tijdens de Yin Yoga wordt er gebruik gemaakt van speciale volgordes van yogahoudingen die inwerken op specifieke energetische kanalen.

Meer informatie >>

Yoganidra
Meer informatie volgt spoedig.

Meer informatie >>

Restorative Yoga
Meer informatie volgt spoedig.

Meer informatie >>